Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars® Kezelés

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

Az Access ahhoz nyújt segítséget, , hogy felismerd magadat, mint végtelen lényt , aki valójában vagy.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés befogadás. Mint végtelen lény, minden lehetséges számodra mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Véges lényként hajlamosak vagyunk arra , hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak.

Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződéstől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk és korlátozott lehetőségekből indulunk ki! Ezeket oldja az Access kezelés.

Az Access bars ® egy átfogó, 32 életterületet felölelő kezelés. Az Access Bars ® kezelés során a fejen lévő 32 pontot érintve, olyan energiák szabadulnak fel, amelyeket eddig tudattalanul szorongattál. A testben lévő energia csatornákon futtatjuk az energiát és hatására nő bennünk a tudatosság.

Az elengedés a test természetes igénye. Amikor a Barok futnak a testedben akkor ez törli benned azokat a fix nézőpontokat, amelyekhez ragaszkodsz, és ami miatt nem tudsz friss szemmel nézni a világra.

Tele vagyunk berögzült, betanult elképzelésekkel a világról. És nem tudunk nap, mint nap új szemmel, új rácsodálkozással, új lehetőségeket észrevenni, mert saját ketrecünkben, élünk.

Az Access Bars® kezelések hatására a test újrarendezi magát. Több ezer hitrendszerünktől szabadulhatunk meg általa.
A fejen lévő pontok érintésével különböző életterületeken dolgozunk.

Többek közt a kommunikáción, kreativitáson, pénzen, álmainkon, vágyainkon, öregedésünkön , kedvességen, békén, nyugalmon, érzékelésen stb…

 

Cél, hogy felismerd , hogy válasz és megváltoztass bármit, amit meg akarsz változtatni az életedben, vagy megerősíteni mindenkit , hogy tudja, amit tud!

Az Access arra bátorít, és abban erősít meg, hogy létezz! ”Légy önmagad és megváltoztatod a világot ” Kezelések segítenek abban , hogy minden falat leengedve az egész élet fantasztikus módon jelenjen meg számunkra.

Egy kezelés 1 órás de ha a bárok gyorsan futnak lehet 20 perces is a kezelés.

 

Amikor a testnek több energiára van szüksége, vagy fáradt a csecsemőmirigy gyakorlat segít ezek leküzdésében.

Egyik fajta kezelés segít, ha fizikailag nem vagy jó állapotban, de mentálisan jól vagy, segít megtalálni a jó utad.

A kezelés alkalmas érzelmi traumák oldására, fizikai zavar a fájdalom okozója egy trauma.

Akár Traumák kezelése, oldása

Akinek poszttraumás stressz szindrómája van (PTSD) Alapja a háromszoros sorozat rendszer visszahajlítja az időt önmagába, úgy, hogy visszatérsz ugyan ahhoz az eseményhez mintha csak tegnap történt volna.

Akkor jelenik meg amikor van valami esemény amibe beragadsz és nem lépsz túl rajta.

  • egy baleset, ami annyira sokkoló volt fizikailag érzelmileg.
  • Akik elváltak 10 év múlva is emlegetik , beszélnek rőla-Miért nincs életük?? Mert nem tudnak élni mert beleragadtak ebbe. Nem képesek túllépni.

Az ilyen és hasonló bármilyen trauma oldására képes ez a kezelés, mely hatására kapcsolódnak a dimenziókhoz, valóságokhoz, időhöz, térűrhöz, testekhez, elmékhez, ösztönökhöz, alternatív, párhuzamos, tükröződő és kifordított realitásokhoz. Amikor ezek a dolgok összekeverednek, az illető oda –vissza keveredik egy örökös körben , képtelenül a kilépésre.

Ehhez a kilépéshez nyújt segítséget a kezelés.

Miért jó gyerekeknek is az ACCESS BARS® kezelés:

Csecsemőmirigy gyakorlat segít, ha több energiára van szüksége, fáradtság leküzdésében, immunrendszer erősítésében.

Az Access Bars ® kezelés során a fejen lévő 32 pontot érintve beindítjuk a barokat.

A fejen lévő pontok érintésével különböző életterületeken dolgozunk:

Többek közt a kommunikáción, kreativitáson, álmainkon, vágyainkon, kedvességen, békén, nyugalmon, érzékelésen, tanulás megkönnyítésén stb.

Traumák kezelése, oldása

A kezelés alkalmas érzelmi traumák oldására, fizikai zavar a fájdalom problémák okozója egy trauma

Akár egy baleset, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg.

Akár bármilyen olyan trauma érte a gyermeket (az iskolában ,óvodában, osztálytársak bántalmazták, kiközösítették, stb. )ezek oldására való kezelés

A kezelés segíthet túl lépi a traumák által okozott (tanulási nehézségeken, szövegértési problémákon, érzelmi, kommunikációs stb.) problémákon,

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jákob Zsuzsa - Nagyon jó

Gyermeke kapott kezelést, már az első kezelés után sokat változott jó irányban, nem sírt olyanok miatt amin korábban elpityeredett, észre vette mit kellene tennie, más hangnemben szólt hozzánk, figyelt arra amit kérünk. Mindenképpen érdemes kipróbálni. Én is kipróbálom !

László Ibolya - Csak ajánlani tudom

Access Bars kezelést kaptam többször is.Ért néhány trauma az utóbbi időben.Nagyon stresszes az életem.A kezelés hatására a hangulatom sokat javult már másnapra.Tudtam már nevetni végre!Ajánlom mindenkinek,próbálja ki!

 


Utolsó képFacebook

Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 25746
30 nap: 2360
24 óra: 83